Bolt
Monitoring

Bolt intensiveert ritveiligheid met nieuwe functie

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Longfin Media

Bolt lanceert met Trip Safety Monitoring een nieuwe functie voor het monitoren van ritveiligheid. De feature stelt het taxiplatform in staat om automatisch in te grijpen via de app wanneer een voertuig te lang stilstaat, om te controleren of alles in orde is.

De nieuwe functie biedt chauffeurs en passagiers de mogelijkheid om direct noodhulpdiensten te bellen, hun rit te delen, audio op te nemen of met één druk op de knop Bolt om hulp te vragen. “Het lanceren van nieuwe functies voor het bewaken van ritveiligheid is onze nieuwste stap in het gemakkelijker maken voor chauffeurs en passagiers om hulp te zoeken, als ze dat nodig hebben”, zegt Lars Speekenbrink, country manager van Bolt Nederland.

De lancering van deze nieuwe veiligheidsfunctie maakt deel uit van een langetermijnplan om de veiligheid structureel te verbeteren. Zo is Bolt van plan nog meer ritveiligheidsfuncties te introduceren, waaronder het monitoren van routeafwijkingen en vertragingen bij het voltooien van ritten.

Audio-opname

Met de introductie van Trip Safety Monitoring introduceert Bolt een tweede veiligheidsfunctie in korte tijd. Zo lanceerde het taxiplatform vorige week ook al een functie waarmee tijdens ritten audio opgenomen kan worden. Zowel chauffeurs als passagiers kunnen hier gebruik van maken als zij zich ongemakkelijk of onveilig voelen tijdens een taxirit.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bolt intensiveert ritveiligheid met nieuwe functie | TaxiPro
Bolt
Monitoring

Bolt intensiveert ritveiligheid met nieuwe functie

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Longfin Media

Bolt lanceert met Trip Safety Monitoring een nieuwe functie voor het monitoren van ritveiligheid. De feature stelt het taxiplatform in staat om automatisch in te grijpen via de app wanneer een voertuig te lang stilstaat, om te controleren of alles in orde is.

De nieuwe functie biedt chauffeurs en passagiers de mogelijkheid om direct noodhulpdiensten te bellen, hun rit te delen, audio op te nemen of met één druk op de knop Bolt om hulp te vragen. “Het lanceren van nieuwe functies voor het bewaken van ritveiligheid is onze nieuwste stap in het gemakkelijker maken voor chauffeurs en passagiers om hulp te zoeken, als ze dat nodig hebben”, zegt Lars Speekenbrink, country manager van Bolt Nederland.

De lancering van deze nieuwe veiligheidsfunctie maakt deel uit van een langetermijnplan om de veiligheid structureel te verbeteren. Zo is Bolt van plan nog meer ritveiligheidsfuncties te introduceren, waaronder het monitoren van routeafwijkingen en vertragingen bij het voltooien van ritten.

Audio-opname

Met de introductie van Trip Safety Monitoring introduceert Bolt een tweede veiligheidsfunctie in korte tijd. Zo lanceerde het taxiplatform vorige week ook al een functie waarmee tijdens ritten audio opgenomen kan worden. Zowel chauffeurs als passagiers kunnen hier gebruik van maken als zij zich ongemakkelijk of onveilig voelen tijdens een taxirit.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.