Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo
Kater

Antwerpenaar valt in slaap tijdens taxirit, eindigt in Arnhem

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Het zal je maar gebeuren. Na een avondje stappen een taxi pakken, in slaap vallen en wakker worden in een ander land. Het overkwam een Belgische feestvierder uit Antwerpen. De jongeman werd uiteindelijk teruggereden naar zijn hotel in de Belgische stad, wat hem een rekening van honderden euro’s opleverde.

Zondagochtend kreeg de politie een melding binnen van een taxichauffeur. “Hij had een klant in de auto die niet kon betalen, maar ook niet zo goed wist waar hij heen moest”, zo schrijft de politie Arnhem-Zuid op Facebook. “Het betrof een Belgische taxi die vanuit Antwerpen naar Arnhem was gereden.”

Alcohol

Toen de politie de jongeman op de achterbank van de taxi aantrof, bleek al snel dat de Antwerpse feestvierder onder invloed was van alcohol. “Bij de taxi troffen wij een jongeman die heerlijk op de achterbank lag te slapen. Eenmaal wakker bleek dat hij nog goed onder invloed was van alcohol. Hij had zelf geen idee waar hij was. Hij was vannacht in Antwerpen wezen stappen. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat hij hier niet eens in de buurt woont en naar zijn hotel in Antwerpen gebracht had moeten worden.”

800 euro

Nadat duidelijk was waar de Belg naartoe moest worden gebracht, heeft de taxichauffeur in overeenstemming met de politie, de jongeman teruggebracht naar een hotel in Antwerpen. De kosten die daarmee gepaard gingen waren niet mals. “Ze zijn samen weer terug gereden naar Antwerpen om daar meteen de kosten te regelen. De rekening zou zo’n 800 euro zijn. De klant heeft in ieder geval weer een bijzonder verhaal te vertellen, áls hij morgen nog weet wat er voorgevallen is”, zo besluit de politie.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Antwerpenaar valt in slaap tijdens taxirit, eindigt in Arnhem”

Inspecteur Wegvervoer|12.10.22|07:44

Was dat inclusief ontbijt op bed? ;-)

Antwerpenaar valt in slaap tijdens taxirit, eindigt in Arnhem | TaxiPro
Daklicht taxi. Foto: iStock / Byoung Joo
Kater

Antwerpenaar valt in slaap tijdens taxirit, eindigt in Arnhem

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Byoung Joo

Het zal je maar gebeuren. Na een avondje stappen een taxi pakken, in slaap vallen en wakker worden in een ander land. Het overkwam een Belgische feestvierder uit Antwerpen. De jongeman werd uiteindelijk teruggereden naar zijn hotel in de Belgische stad, wat hem een rekening van honderden euro’s opleverde.

Zondagochtend kreeg de politie een melding binnen van een taxichauffeur. “Hij had een klant in de auto die niet kon betalen, maar ook niet zo goed wist waar hij heen moest”, zo schrijft de politie Arnhem-Zuid op Facebook. “Het betrof een Belgische taxi die vanuit Antwerpen naar Arnhem was gereden.”

Alcohol

Toen de politie de jongeman op de achterbank van de taxi aantrof, bleek al snel dat de Antwerpse feestvierder onder invloed was van alcohol. “Bij de taxi troffen wij een jongeman die heerlijk op de achterbank lag te slapen. Eenmaal wakker bleek dat hij nog goed onder invloed was van alcohol. Hij had zelf geen idee waar hij was. Hij was vannacht in Antwerpen wezen stappen. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat hij hier niet eens in de buurt woont en naar zijn hotel in Antwerpen gebracht had moeten worden.”

800 euro

Nadat duidelijk was waar de Belg naartoe moest worden gebracht, heeft de taxichauffeur in overeenstemming met de politie, de jongeman teruggebracht naar een hotel in Antwerpen. De kosten die daarmee gepaard gingen waren niet mals. “Ze zijn samen weer terug gereden naar Antwerpen om daar meteen de kosten te regelen. De rekening zou zo’n 800 euro zijn. De klant heeft in ieder geval weer een bijzonder verhaal te vertellen, áls hij morgen nog weet wat er voorgevallen is”, zo besluit de politie.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Antwerpenaar valt in slaap tijdens taxirit, eindigt in Arnhem”

Inspecteur Wegvervoer|12.10.22|07:44

Was dat inclusief ontbijt op bed? ;-)