HaltetaxiRRReis
Aanvullend OV

‘Haltetaxi’s vergroten mobiliteit in landelijke gebieden’

In Gelderland maken zo'n 3500 reizigers per maand gebruik van HaltetaxiRRReis. Foto: Qarin

Haltetaxi’s vergroten de mobiliteit in landelijke gebieden, waar het openbaar vervoer is verdwenen of slechts mondjesmaat aanwezig is. Dat zegt Qarin-directeur Paul Pietersen, de uitvoerende partij van haltetaxiRRReis. Zo vervoert de flexibele ov-variant momenteel momenteel 3500 reizigers per maand in de provincie Gelderland.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

‘Haltetaxi’s vergroten mobiliteit in landelijke gebieden’ | TaxiPro
HaltetaxiRRReis
Aanvullend OV

‘Haltetaxi’s vergroten mobiliteit in landelijke gebieden’

In Gelderland maken zo'n 3500 reizigers per maand gebruik van HaltetaxiRRReis. Foto: Qarin

Haltetaxi’s vergroten de mobiliteit in landelijke gebieden, waar het openbaar vervoer is verdwenen of slechts mondjesmaat aanwezig is. Dat zegt Qarin-directeur Paul Pietersen, de uitvoerende partij van haltetaxiRRReis. Zo vervoert de flexibele ov-variant momenteel momenteel 3500 reizigers per maand in de provincie Gelderland.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.