KNV-voorzitter Bertho Eckhardt
Onzekerheid

Eckhardt benadrukt: ‘Betrouwbare overheid van essentieel belang’

Bertho Eckhardt tijdens zijn speech op de nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Foto: ProMedia/Laura Houtenbrink

Bertho Eckhardt ziet de meest recente ontwikkelingen rond de kabinetsformatie met lede ogen aan. Volgens de KNV-voorzitter is de vervoerssector gebaat bij duidelijkheid, maar deze lijkt nog ver weg nu Pieter Omtzigts NSC dinsdagavond definitief een punt achter deze formatieronde zette. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Eckhardt benadrukt: ‘Betrouwbare overheid van essentieel belang’ | TaxiPro
KNV-voorzitter Bertho Eckhardt
Onzekerheid

Eckhardt benadrukt: ‘Betrouwbare overheid van essentieel belang’

Bertho Eckhardt tijdens zijn speech op de nieuwjaarsreceptie van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Foto: ProMedia/Laura Houtenbrink

Bertho Eckhardt ziet de meest recente ontwikkelingen rond de kabinetsformatie met lede ogen aan. Volgens de KNV-voorzitter is de vervoerssector gebaat bij duidelijkheid, maar deze lijkt nog ver weg nu Pieter Omtzigts NSC dinsdagavond definitief een punt achter deze formatieronde zette. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.