Trevvel en Stichting De Rotterdamse Uitdaging beklinken de samenwerking
Uitdaging

Trevvel start samenwerking met Rotterdamse stichting voor meer maatschappelijke betrokkenheid

Trevvel en Stichting De Rotterdamse Uitdaging beklinken de samenwerking. Foto: Trevvel/Stichting De Rotterdamse Uitdaging

Trevvel en Stichting De Rotterdamse Uitdaging, die diverse lokale goede doelen ondersteunt, slaan de handen ineen om maatschappelijke problemen in de regio Rotterdam aan te pakken. Het vervoersbedrijf gaat voor initiatieven van de stichting het personenvervoer verzorgen en ondersteuning bieden bij haar projecten. 

“Veel Rotterdammers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en door de krachten te bundelen, dragen Trevvel en de Rotterdamse Uitdaging daar hun steentje aan bij”, zegt Trevvel-directeur Arno van Haasterecht over de samenwerking. “De gedeelde wens om samen in beweging te komen voor de inwoners van Rotterdam, vormt dan ook een stevig fundament onder het nieuwe partnerschap.”

Rauwe werkelijkheid

Het eerste project waar Trevvel De Rotterdamse Uitdaging bij gaat ondersteunen, focust zich op eenzaamheid onder de inwoners van Rotterdam. Beide partijen hebben als doel vereenzaming te bestrijden. “De telefonisten en chauffeurs van Trevvel komen dagelijks in contact met mensen voor wie dit probleem helaas de rauwe werkelijkheid is. Wij hebben daardoor zicht op deze problematiek, die normaliter juist vaak verborgen blijft”, zo legt Van Haasterecht uit.

“Te veel Rotterdammers kampen met armoede, eenzaamheid of een slechte gezondheid”, stelt ook Karin van Elten, voorzitter van De Rotterdamse Uitdaging. “In al deze vraagstukken kunnen De Rotterdamse Uitdaging en Trevvel samen een belangrijke stap zetten in het bieden van een antwoord.”

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting De Rotterdamse Uitdaging stimuleert de banden tussen bedrijfsleven en samenleving. De stichting verbindt organisaties die werken aan oplossingen voor problemen in de samenleving met lokale ondernemingen die beschikken over het kapitaal, de materialen of de kennis om die oplossingen te verwezenlijken. “Zo stimuleren wij maatschappelijke betrokkenheid, activeren we waardevolle netwerken en maken we mensen zelfredzamer én ‘samenredzamer'”, zo besluit Van Elten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Trevvel start samenwerking met Rotterdamse stichting voor meer maatschappelijke betrokkenheid | TaxiPro
Trevvel en Stichting De Rotterdamse Uitdaging beklinken de samenwerking
Uitdaging

Trevvel start samenwerking met Rotterdamse stichting voor meer maatschappelijke betrokkenheid

Trevvel en Stichting De Rotterdamse Uitdaging beklinken de samenwerking. Foto: Trevvel/Stichting De Rotterdamse Uitdaging

Trevvel en Stichting De Rotterdamse Uitdaging, die diverse lokale goede doelen ondersteunt, slaan de handen ineen om maatschappelijke problemen in de regio Rotterdam aan te pakken. Het vervoersbedrijf gaat voor initiatieven van de stichting het personenvervoer verzorgen en ondersteuning bieden bij haar projecten. 

“Veel Rotterdammers kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en door de krachten te bundelen, dragen Trevvel en de Rotterdamse Uitdaging daar hun steentje aan bij”, zegt Trevvel-directeur Arno van Haasterecht over de samenwerking. “De gedeelde wens om samen in beweging te komen voor de inwoners van Rotterdam, vormt dan ook een stevig fundament onder het nieuwe partnerschap.”

Rauwe werkelijkheid

Het eerste project waar Trevvel De Rotterdamse Uitdaging bij gaat ondersteunen, focust zich op eenzaamheid onder de inwoners van Rotterdam. Beide partijen hebben als doel vereenzaming te bestrijden. “De telefonisten en chauffeurs van Trevvel komen dagelijks in contact met mensen voor wie dit probleem helaas de rauwe werkelijkheid is. Wij hebben daardoor zicht op deze problematiek, die normaliter juist vaak verborgen blijft”, zo legt Van Haasterecht uit.

“Te veel Rotterdammers kampen met armoede, eenzaamheid of een slechte gezondheid”, stelt ook Karin van Elten, voorzitter van De Rotterdamse Uitdaging. “In al deze vraagstukken kunnen De Rotterdamse Uitdaging en Trevvel samen een belangrijke stap zetten in het bieden van een antwoord.”

Maatschappelijke betrokkenheid

Stichting De Rotterdamse Uitdaging stimuleert de banden tussen bedrijfsleven en samenleving. De stichting verbindt organisaties die werken aan oplossingen voor problemen in de samenleving met lokale ondernemingen die beschikken over het kapitaal, de materialen of de kennis om die oplossingen te verwezenlijken. “Zo stimuleren wij maatschappelijke betrokkenheid, activeren we waardevolle netwerken en maken we mensen zelfredzamer én ‘samenredzamer'”, zo besluit Van Elten.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.