Chauffeur, bestuurder
Binding

Goeree-Overflakkee besteedt doelgroepenvervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Goeree-Overflakkee zet het doelgroepenvervoer in de markt. Dat meldt de gemeente via TenderNed. De opdracht is verdeeld in twee percelen.

Het eerste perceel betreft Wmo-, leerlingen- en jeugdvervoer binnen de gemeentegrenzen van Goeree-Overflakkee. Ook het Wmo-vervoer naar dagbestedingen buiten de gemeente valt hieronder. Het tweede perceel focust zich op de overige bestemmingen van het leerlingen- en jeugdvervoer. “Indien het vervoerkundig efficiënt aansluit, kunnen er ook Wmo-dagbestedingsritten buiten de gemeentegrenzen aan dit perceel worden toegekend”, zegt de gemeente daarover.

Binding

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt er door Goeree-Overflakkee voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer. De beschikbaarheid van voldoende voertuigen en chauffeurs speelt hierbij een cruciale rol. Ook moet de vervoerder binding hebben met de regio. “Binnen deze opdracht hecht de opdrachtgever er waarde aan dat alle stakeholders een gevoel van binding met de regio ervaren.”

De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar (2024-2028) en kan twee keer met twee jaar worden verlengd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Goeree-Overflakkee besteedt doelgroepenvervoer aan | TaxiPro
Chauffeur, bestuurder
Binding

Goeree-Overflakkee besteedt doelgroepenvervoer aan

Foto ter illustratie. Foto: iStock / Dusan Petkovic

Goeree-Overflakkee zet het doelgroepenvervoer in de markt. Dat meldt de gemeente via TenderNed. De opdracht is verdeeld in twee percelen.

Het eerste perceel betreft Wmo-, leerlingen- en jeugdvervoer binnen de gemeentegrenzen van Goeree-Overflakkee. Ook het Wmo-vervoer naar dagbestedingen buiten de gemeente valt hieronder. Het tweede perceel focust zich op de overige bestemmingen van het leerlingen- en jeugdvervoer. “Indien het vervoerkundig efficiënt aansluit, kunnen er ook Wmo-dagbestedingsritten buiten de gemeentegrenzen aan dit perceel worden toegekend”, zegt de gemeente daarover.

Binding

Tijdens de aanbestedingsprocedure wordt er door Goeree-Overflakkee voor 60 procent gekeken naar de kwaliteit van het vervoer. De beschikbaarheid van voldoende voertuigen en chauffeurs speelt hierbij een cruciale rol. Ook moet de vervoerder binding hebben met de regio. “Binnen deze opdracht hecht de opdrachtgever er waarde aan dat alle stakeholders een gevoel van binding met de regio ervaren.”

De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar (2024-2028) en kan twee keer met twee jaar worden verlengd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.