Arnhem, binnenstad

Zesde Arnhemse taxichauffeur overvallen in maand tijd

ARNHEM – Voor de zesde keer in een maand tijd is een Arnhemse taxichauffeur overvallen. Een 57-jarige chauffeur kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag op de Batavierenweg een vuurwapen op zich gericht.

De chauffeur had een klant opgepikt op de Bisschop Hamerstraat in Nijmegen. De man wilde naar de hoek van de Batavierenweg met de Rijkerswoerdsestraat. In plaats van zijn portemonnee trok de klant een vuurwapen. De overvaller ging er met een onbekend bedrag vandoor.

Volgens de chauffeur ging het om een gezette man van ongeveer 30 tot 35 jaar.

Het is de zesde overval op een taxichauffeur sinds 23 september. Latere overvallen werden gepleegd op 29 en 30 september en 14, 15 oktober.

Lees ook: Weer meerdere overvallen op taxichauffeurs in Arnhem

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.