Foto politieauto.
Volendam

Politie zoekt getuigen van mishandeling taxichauffeur

Foto ter illustratie.Foto: Olivier Smits

De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een mishandeling van een taxichauffeur in Volendam. Dat meldt de politie op Facebook. Het geweldsincident vond op vrijdagavond (17 februari) rond 20.15 uur ’s avonds plaats. 

Op die avond vond naar aanleiding van een verkeersconflict een geweldsincident plaats op de Julianaweg in Volendam, ter hoogte van de AMVO. “Hierbij werd de taxichauffeur ernstig mishandeld”, zo meldt de politie. “De politie heeft ter plaatse al enkele getuigen gesproken. Op beelden is te zien dat er meerdere omstanders zijn waarvan enkele ingrijpen en het slachtoffer helpen.”

De politie is naarstig op zoek naar omstanders die het geweldsincident hebben zien gebeuren of beeldmateriaal daarvan hebben. Informatie kan ook anoniem met de politie gedeeld worden, via Meld Misdaad Anoniem.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.