Foto politieauto.
Volendam

Politie zoekt getuigen van mishandeling taxichauffeur

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een mishandeling van een taxichauffeur in Volendam. Dat meldt de politie op Facebook. Het geweldsincident vond op vrijdagavond (17 februari) rond 20.15 uur ’s avonds plaats. 

Op die avond vond naar aanleiding van een verkeersconflict een geweldsincident plaats op de Julianaweg in Volendam, ter hoogte van de AMVO. “Hierbij werd de taxichauffeur ernstig mishandeld”, zo meldt de politie. “De politie heeft ter plaatse al enkele getuigen gesproken. Op beelden is te zien dat er meerdere omstanders zijn waarvan enkele ingrijpen en het slachtoffer helpen.”

De politie is naarstig op zoek naar omstanders die het geweldsincident hebben zien gebeuren of beeldmateriaal daarvan hebben. Informatie kan ook anoniem met de politie gedeeld worden, via Meld Misdaad Anoniem.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Politie zoekt getuigen van mishandeling taxichauffeur | TaxiPro
Foto politieauto.
Volendam

Politie zoekt getuigen van mishandeling taxichauffeur

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een mishandeling van een taxichauffeur in Volendam. Dat meldt de politie op Facebook. Het geweldsincident vond op vrijdagavond (17 februari) rond 20.15 uur ’s avonds plaats. 

Op die avond vond naar aanleiding van een verkeersconflict een geweldsincident plaats op de Julianaweg in Volendam, ter hoogte van de AMVO. “Hierbij werd de taxichauffeur ernstig mishandeld”, zo meldt de politie. “De politie heeft ter plaatse al enkele getuigen gesproken. Op beelden is te zien dat er meerdere omstanders zijn waarvan enkele ingrijpen en het slachtoffer helpen.”

De politie is naarstig op zoek naar omstanders die het geweldsincident hebben zien gebeuren of beeldmateriaal daarvan hebben. Informatie kan ook anoniem met de politie gedeeld worden, via Meld Misdaad Anoniem.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.