Kamperfoelieweg
Amsterdam-Noord

Baby die werd aangereden door taxi ontslagen uit ziekenhuis

Het betreffende zebrapad waar het ongeluk plaatsvond. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Michel van Bergen

De baby die vorige week uit de kinderwagen viel na een aanrijding met een taxi in Amsterdam-Noord, is ontslagen uit het ziekenhuis. Dat meldt Het Parool. De baby maakt het volgens de krant naar omstandigheden goed. 

De betreffende taxichauffeur, die na de aanrijding doorreed, heeft zich nog niet gemeld. De politie is nog altijd naar deze persoon op zoek en vraagt getuigen zich te melden.

Stilstaande voertuigen

Het incident gebeurde dinsdagmiddag rond 17.15 uur op de Kamperfoelieweg, toen een moeder met de kinderwagen en twee andere kinderen op het zebrapad liep. Een taxi reed op dat moment over de busbaan om stilstaande voertuigen te ontwijken, en botste tegen de kinderwagen.

Een omstander verleende eerste hulp aan de baby, die daarna werd overgebracht naar het ziekenhuis. De moeder en de andere twee kinderen raakten niet gewond.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Baby die werd aangereden door taxi ontslagen uit ziekenhuis”

Ali Ottomaans|02.11.23|14:13

Ongelooflijk dat deze taxichauffeur niet is opgepakt er hangen toch zo veel camera’s die richting ijtunnel .
Dit soort mensen horen niet op taximarkt.

Ik moet er ook bij zeggen dat taxichauffeurs die ontheffing hebben die je bij de cbr moet behalen met afrijden en examens gewoon over tram en busbaan mag rijden bestaat al ongeveer 60jaar.Dus over de busbaan rijden om het drukke verkeer te ontwijken is toegestaan.