Texelhopper
Wmo-vervoer

Texelhopper doet goede zaken: ‘Reizigers tevreden’

Volgens het college van B&W zijn reizigers veelal tevreden over de Texelhopper. Foto: Shutterstock/Firn

Reizigers die zijn aangewezen op de Texelhopper zijn veelal tevreden over deze vervoersvoorziening. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van de gemeente door Partners in Mobiliteit (PiM) en Forseti is uitgevoerd. Ondanks deze positieve conclusie, is er nog wel het een en ander te verbeteren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Texelhopper doet goede zaken: ‘Reizigers tevreden’ | TaxiPro
Texelhopper
Wmo-vervoer

Texelhopper doet goede zaken: ‘Reizigers tevreden’

Volgens het college van B&W zijn reizigers veelal tevreden over de Texelhopper. Foto: Shutterstock/Firn

Reizigers die zijn aangewezen op de Texelhopper zijn veelal tevreden over deze vervoersvoorziening. Dat blijkt uit onderzoek dat in opdracht van de gemeente door Partners in Mobiliteit (PiM) en Forseti is uitgevoerd. Ondanks deze positieve conclusie, is er nog wel het een en ander te verbeteren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.