Shutterstock - Handboeien
Zeeland

Politie houdt twee mannen aan na mishandeling taxichauffeur

Handboeien. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/TheCorgi

De politie in Middelburg heeft vorige week woensdag twee mannen aangehouden. De twee 23-jarige Vlissingers worden ervan verdacht een taxichauffeur te hebben mishandeld. Aan de mishandeling zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan, aldus de politie.

Na de woordenwisseling zou het tweetal op Plein 1940 de chauffeur hebben aangevallen en mishandeld. “De twee verdachten probeerden er nog met een auto vandoor te gaan, maar konden kort na het incident worden aangehouden”, aldus de politie. “Ze zijn ingesloten en zullen op een later moment gehoord worden.” De betreffende taxichauffeur heeft aangifte gedaan.

Alcohol

Nadat het tweetal door de politie werd aangehouden, moesten beide mannen op het politiebureau blazen om te kijken of ze onder invloed van alcohol waren. “Ze bleken allebei behoorlijk onder invloed te zijn.” De politie doet onderzoek en kijkt daarbij ook naar camerabeelden die mogelijk meer duidelijkheid kunnen geven.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Politie houdt twee mannen aan na mishandeling taxichauffeur | TaxiPro
Shutterstock - Handboeien
Zeeland

Politie houdt twee mannen aan na mishandeling taxichauffeur

Handboeien. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/TheCorgi

De politie in Middelburg heeft vorige week woensdag twee mannen aangehouden. De twee 23-jarige Vlissingers worden ervan verdacht een taxichauffeur te hebben mishandeld. Aan de mishandeling zou een woordenwisseling vooraf zijn gegaan, aldus de politie.

Na de woordenwisseling zou het tweetal op Plein 1940 de chauffeur hebben aangevallen en mishandeld. “De twee verdachten probeerden er nog met een auto vandoor te gaan, maar konden kort na het incident worden aangehouden”, aldus de politie. “Ze zijn ingesloten en zullen op een later moment gehoord worden.” De betreffende taxichauffeur heeft aangifte gedaan.

Alcohol

Nadat het tweetal door de politie werd aangehouden, moesten beide mannen op het politiebureau blazen om te kijken of ze onder invloed van alcohol waren. “Ze bleken allebei behoorlijk onder invloed te zijn.” De politie doet onderzoek en kijkt daarbij ook naar camerabeelden die mogelijk meer duidelijkheid kunnen geven.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.