Foto politieauto.
Utrecht

Taxichauffeur rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De politie is op zoek naar een chauffeur van een personenauto, die in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus in Utrecht is doorgereden na een aanrijding met een voetganger. Het slachtoffer liep zwaar beenletsel op. Volgens getuigen reed de chauffeur in een taxi.

Het 18-jarige slachtoffer stalde rond 01.00 uur ’s nachts haar scooter op de stoep nabij de bocht van de Weerdsingel. Volgens de politie stond ze daarbij zelf op de weg, omdat het betreffende voetpad smal is en op gelijke hoogte met de rijbaan ligt.

Tijdens het stallen van haar scooter, hoorde het slachtoffer een auto naderen. “De bestuurder reed haar aan en het slachtoffer voelde gelijk pijn aan één van haar benen. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat haar been was gebroken”, zegt de politie.

Twee passagiers

De bestuurder van de auto is na het ongeval zonder te stoppen doorgereden. Volgens de politie gaat het gaat om een taxi, aangezien het voertuig was voorzien van blauwe kentekenplaten. “Een getuige heeft ook gezien dat er twee jongens uit de taxi stapten op de Bemuurde Weerd W.Z ter hoogte van nummer 4. Naar deze twee passagiers zijn wij specifiek op zoek”, zo besluit de politie.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen | TaxiPro
Foto politieauto.
Utrecht

Taxichauffeur rijdt door na aanrijding, politie zoekt getuigen

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De politie is op zoek naar een chauffeur van een personenauto, die in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus in Utrecht is doorgereden na een aanrijding met een voetganger. Het slachtoffer liep zwaar beenletsel op. Volgens getuigen reed de chauffeur in een taxi.

Het 18-jarige slachtoffer stalde rond 01.00 uur ’s nachts haar scooter op de stoep nabij de bocht van de Weerdsingel. Volgens de politie stond ze daarbij zelf op de weg, omdat het betreffende voetpad smal is en op gelijke hoogte met de rijbaan ligt.

Tijdens het stallen van haar scooter, hoorde het slachtoffer een auto naderen. “De bestuurder reed haar aan en het slachtoffer voelde gelijk pijn aan één van haar benen. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat haar been was gebroken”, zegt de politie.

Twee passagiers

De bestuurder van de auto is na het ongeval zonder te stoppen doorgereden. Volgens de politie gaat het gaat om een taxi, aangezien het voertuig was voorzien van blauwe kentekenplaten. “Een getuige heeft ook gezien dat er twee jongens uit de taxi stapten op de Bemuurde Weerd W.Z ter hoogte van nummer 4. Naar deze twee passagiers zijn wij specifiek op zoek”, zo besluit de politie.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.