Bolt
uitbreiding

Bolt nu ook actief in Eindhoven

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Longfin Media

Mobiliteitsplatform Bolt lanceert zondag 31 december een nieuwe taxidienst in Eindhoven. In Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam is het platform al enige tijd actief.

Bolt wil de reiservaring van passagiers personaliseren door hen via een app te laten kiezen uit verschillende reismogelijkheden, variërend van standaard tot XL-categorieën. Er zijn meerdere betaalopties.

Verschuiving

Het platform zegt een verschuiving in mobiliteitsgewoonten aan te moedigen door een ‘betrouwbaar alternatief voor de eigen auto aan te bieden, wat bijdraagt aan een gezonder stedelijk milieu en de trend naar duurzame stedelijke mobiliteit ondersteunt’.

Lees ook:

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bolt nu ook actief in Eindhoven | TaxiPro
Bolt
uitbreiding

Bolt nu ook actief in Eindhoven

Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Longfin Media

Mobiliteitsplatform Bolt lanceert zondag 31 december een nieuwe taxidienst in Eindhoven. In Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam is het platform al enige tijd actief.

Bolt wil de reiservaring van passagiers personaliseren door hen via een app te laten kiezen uit verschillende reismogelijkheden, variërend van standaard tot XL-categorieën. Er zijn meerdere betaalopties.

Verschuiving

Het platform zegt een verschuiving in mobiliteitsgewoonten aan te moedigen door een ‘betrouwbaar alternatief voor de eigen auto aan te bieden, wat bijdraagt aan een gezonder stedelijk milieu en de trend naar duurzame stedelijke mobiliteit ondersteunt’.

Lees ook:

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.