Bolt
Cijfers

Mijlpaal voor Bolt: 150 miljoen gebruikers

Auto van Bolt. Foto: Shutterstock/Armands photography

Het Europese mobiliteitsplatform Bolt heeft meer dan 150 miljoen gebruikers bereikt. Deze 150 miljoen gebruikers zijn verspreid over meer dan 45 landen en ruim 500 steden. Dat blijkt uit de meest recente cijfers die Bolt onlangs heeft gepubliceerd.

De 150 miljoen Bolt-gebruikers maken gebruik van het volledige scala aan mobiliteitsdiensten, waaronder taxi’s, elektrische scooters, fietsen, maaltijdbezorging, boodschappen bezorging, autodelen en Bolt Business, de zakelijke mobiliteitsdienst van Bolt. “We zijn er trots op momenteel 150 miljoen klanten te bedienen in 45 landen”, zegt Bolt-directeur Markus Villig daarover. “Dat stelt ons in staat om binnen de komende twaalf maanden winstgevend te worden.”

Naast het aantal gebruikers, werkt het mobiliteitsbedrijf naar eigen zeggen momenteel samen met meer dan 3,5 miljoen partners. Het gaat hierbij onder meer om koeriers en taxichauffeurs, die onder de vlag van Bolt werkzaamheden verrichten.

Cruciaal moment

Tevens komt Bolt met nog ander nieuws op de proppen: het Europese mobiliteitsplatform heeft Mikko Salovaara benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Hij zal later deze maand officieel aantreden. “De komst van Mikko is van onschatbare waarde en komt op een cruciaal moment voor het bedrijf”, aldus Villig.

“Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van deze volgende fase, nu het bedrijf zich voorbereidt op een beursgang”, zegt Salovaara over zijn aanstelling. “In een industrie waar winstgevend opereren moeilijk is, steekt Bolt boven zijn concurrenten uit. Bolt heeft zich, mede dankzij Markus, gunstig gepositioneerd om op lange termijn winstgevend te zijn en te blijven.”

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Mijlpaal voor Bolt: 150 miljoen gebruikers | TaxiPro
Bolt
Cijfers

Mijlpaal voor Bolt: 150 miljoen gebruikers

Auto van Bolt. Foto: Shutterstock/Armands photography

Het Europese mobiliteitsplatform Bolt heeft meer dan 150 miljoen gebruikers bereikt. Deze 150 miljoen gebruikers zijn verspreid over meer dan 45 landen en ruim 500 steden. Dat blijkt uit de meest recente cijfers die Bolt onlangs heeft gepubliceerd.

De 150 miljoen Bolt-gebruikers maken gebruik van het volledige scala aan mobiliteitsdiensten, waaronder taxi’s, elektrische scooters, fietsen, maaltijdbezorging, boodschappen bezorging, autodelen en Bolt Business, de zakelijke mobiliteitsdienst van Bolt. “We zijn er trots op momenteel 150 miljoen klanten te bedienen in 45 landen”, zegt Bolt-directeur Markus Villig daarover. “Dat stelt ons in staat om binnen de komende twaalf maanden winstgevend te worden.”

Naast het aantal gebruikers, werkt het mobiliteitsbedrijf naar eigen zeggen momenteel samen met meer dan 3,5 miljoen partners. Het gaat hierbij onder meer om koeriers en taxichauffeurs, die onder de vlag van Bolt werkzaamheden verrichten.

Cruciaal moment

Tevens komt Bolt met nog ander nieuws op de proppen: het Europese mobiliteitsplatform heeft Mikko Salovaara benoemd tot Chief Financial Officer (CFO). Hij zal later deze maand officieel aantreden. “De komst van Mikko is van onschatbare waarde en komt op een cruciaal moment voor het bedrijf”, aldus Villig.

“Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van deze volgende fase, nu het bedrijf zich voorbereidt op een beursgang”, zegt Salovaara over zijn aanstelling. “In een industrie waar winstgevend opereren moeilijk is, steekt Bolt boven zijn concurrenten uit. Bolt heeft zich, mede dankzij Markus, gunstig gepositioneerd om op lange termijn winstgevend te zijn en te blijven.”

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.