Laadpaal
Nationale Agenda Laadinfrastructuur

Uitrol laadinfrastructuur zet onverminderd door: Heijnen zet handtekening onder vernieuwde samenwerkingsovereenkomst

Dankzij de handtekeningen loopt de samenwerking door tot tenminste 2030. Foto: Shutterstock/Sopotnicki

Demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen heeft maandag namens het kabinet haar handtekening gezet onder een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst, over de uitrol van een landelijk dekkend laadnetwerk. Dat deed de CDA-bewindsvrouw tijdens de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit, in het bijzijn van diverse gedeputeerden, wethouders en netbeheerders. Doel van de samenwerking is het realiseren van een landelijk dekkend laadnetwerk voor alle typen elektrische voertuigen, door uitbreiding en optimalisatie van het publiek toegankelijke en private laadnetwerk.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Uitrol laadinfrastructuur zet onverminderd door: Heijnen zet handtekening onder vernieuwde samenwerkingsovereenkomst | TaxiPro
Laadpaal
Nationale Agenda Laadinfrastructuur

Uitrol laadinfrastructuur zet onverminderd door: Heijnen zet handtekening onder vernieuwde samenwerkingsovereenkomst

Dankzij de handtekeningen loopt de samenwerking door tot tenminste 2030. Foto: Shutterstock/Sopotnicki

Demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen heeft maandag namens het kabinet haar handtekening gezet onder een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst, over de uitrol van een landelijk dekkend laadnetwerk. Dat deed de CDA-bewindsvrouw tijdens de Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit, in het bijzijn van diverse gedeputeerden, wethouders en netbeheerders. Doel van de samenwerking is het realiseren van een landelijk dekkend laadnetwerk voor alle typen elektrische voertuigen, door uitbreiding en optimalisatie van het publiek toegankelijke en private laadnetwerk.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.