Shutterstock - Chauffeur
Roermond

PML Taxi hoopt met open dag nieuwe chauffeurs te werven

Chauffeur. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Matthias De Boeck

Personenvervoer Midden-Limburg, ook wel bekend als PML Taxi, organiseert op vrijdag 7 juli een open dag in Roermond, waar bezoekers kennis kunnen maken met de wereld van het personenvervoer. Het Limburgse taxibedrijf, dat nauw samenwerkt met Geerets De Leeuw, hoopt door deze dag nieuwe chauffeurs te werven.

Het team van PML Taxi en Geerets De Leeuw bestaat momenteel uit zo’n tweehonderd chauffeurs, “maar vanwege de groei zijn nieuwe chauffeurs meer dan welkom”, zegt de Limburgse personenvervoerder daarover. “Mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière als taxichauffeur en meer willen weten over de mogelijkheden die PML Taxi biedt, zijn van harte welkom op de open dag. Zo is er een mogelijkheid om het team te ontmoeten, vragen te stellen en te ontdekken hoe men deel kan uitmaken van een professioneel chauffeursteam.”

Rijschool in the Pocket

Bezoekers maken tijdens de open dag tevens kennis met Rijschool in the Pocket, dat in hetzelfde gebouw is gevestigd als PML Taxi. “Deze rijschool biedt rijopleidingen aan en begeleidt aspirant-chauffeurs bij het
behalen van hun taxipas. Bezoekers kunnen informatie krijgen over de opleidingsmogelijkheden en
de benodigde stappen om hun carrière als taxichauffeur te starten.” De open dag vindt op 7 juli van 13.00 tot 16.00 uur plaats op de nieuwe locatie van PML Taxi in Roermond.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

PML Taxi hoopt met open dag nieuwe chauffeurs te werven | TaxiPro
Shutterstock - Chauffeur
Roermond

PML Taxi hoopt met open dag nieuwe chauffeurs te werven

Chauffeur. Foto ter illustratie. Foto: Shutterstock/Matthias De Boeck

Personenvervoer Midden-Limburg, ook wel bekend als PML Taxi, organiseert op vrijdag 7 juli een open dag in Roermond, waar bezoekers kennis kunnen maken met de wereld van het personenvervoer. Het Limburgse taxibedrijf, dat nauw samenwerkt met Geerets De Leeuw, hoopt door deze dag nieuwe chauffeurs te werven.

Het team van PML Taxi en Geerets De Leeuw bestaat momenteel uit zo’n tweehonderd chauffeurs, “maar vanwege de groei zijn nieuwe chauffeurs meer dan welkom”, zegt de Limburgse personenvervoerder daarover. “Mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière als taxichauffeur en meer willen weten over de mogelijkheden die PML Taxi biedt, zijn van harte welkom op de open dag. Zo is er een mogelijkheid om het team te ontmoeten, vragen te stellen en te ontdekken hoe men deel kan uitmaken van een professioneel chauffeursteam.”

Rijschool in the Pocket

Bezoekers maken tijdens de open dag tevens kennis met Rijschool in the Pocket, dat in hetzelfde gebouw is gevestigd als PML Taxi. “Deze rijschool biedt rijopleidingen aan en begeleidt aspirant-chauffeurs bij het
behalen van hun taxipas. Bezoekers kunnen informatie krijgen over de opleidingsmogelijkheden en
de benodigde stappen om hun carrière als taxichauffeur te starten.” De open dag vindt op 7 juli van 13.00 tot 16.00 uur plaats op de nieuwe locatie van PML Taxi in Roermond.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.