Ambulance
Ongeluk

Fietser geschept door taxi in Noordbeemster

Foto ter illustratie Shutterstock / robert coolen

Bij een aanrijding met een taxi afgelopen nacht in het Noord-Hollandse Noordbeemster, is een fietser ernstig gewond geraakt. De fietser werd rond 1.00 uur geschept langs de N509. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

De fietser raakte ernstig gewond en is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets brak door midden en het voorwiel lag enkele meters verderop. Er is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht door de Verkeersongevallenanalyse (VOA).

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Fietser geschept door taxi in Noordbeemster | TaxiPro
Ambulance
Ongeluk

Fietser geschept door taxi in Noordbeemster

Foto ter illustratie Shutterstock / robert coolen

Bij een aanrijding met een taxi afgelopen nacht in het Noord-Hollandse Noordbeemster, is een fietser ernstig gewond geraakt. De fietser werd rond 1.00 uur geschept langs de N509. Dat meldt het Noordhollands Dagblad.

De fietser raakte ernstig gewond en is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De fiets brak door midden en het voorwiel lag enkele meters verderop. Er is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht door de Verkeersongevallenanalyse (VOA).

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.